استاندار آذربایجانغربی:
بنیاد مسکن در خدمت به محرومین وظیفه سنگینی دارد
🔹استاندار آذربایجانغربی گفت: مسکن یکی از نیازهای اساسی قشرهای محروم جامعه بوده و بنیاد مسکن برای رفع نیازمندیهای این بخش باید نقش اساسی ایفا کند.
🔹رضا رحمانی امروز در دیدار با جمعی از مدیران بنیاد مسکن استان افزود: از کمک خیرین برای ساخت مسکن دهکهای اول تا چهارم باید استفاده شود.
🔹وی همچنین با اشاره به اینکه با برنامههای در نظر گرفته شده در امر سرمایهگذاری توسط بخش خصوصی، چهره استان در دو سال آینده متحول خواهد شد، خاطرنشان کرد: شرکتهای سرمایهگذاری در استان، از نیروهای بومی و نیز تدارکات آن منطقه استفاده کنند.
🔹مدیرکل بنیاد مسکن استان نیز در این دیدار با اشاره به اینکه 50 درصد روستاهای استان تحت پوشش طرح هادی است، گفت: در 900 روستای استان بازنگری طرح هادی انجام و تا سه سال آینده این میزان به یک هزار و 780 روستا میرسد.
@westaz_gov