سید علی ترابی فرماندار اشنویه در ابتدای این جلسه با اشاره به اهمیت مسائل مربوط به جوانان بر لزوم برگزاری منظم جلسات ستاد ساماندهی امور جوانان تأکید کرد و گفت: اشتغال جوانان در جامعه باید در رأس امور مورد پیگیری مسئولان قرارگیرد، چراکه بیکاری و بلا تکلیفی قشر جوان می تواند آسیب های جدی و جبران ناپذیری را بر جامعه وارد کند.
ترابی مشکل اشتغال و مسکن جوانان در جامعه کنونی را یکی از دغدغه های جوانان و موضوع اصلی جلسه برشمرد و از ادارات عضو ستاد ساماندهی امور جوانان خواست تا از ظرفیت های خود برای ایجاد فضاهای مناسب کسب و کار و مسکن استفاده کنند.
فرماندار همچنین تامین مسکن و افزایش جمعیت را از اولویت های دولت سیزدهم معرفی کرده و افزود: با اراده ای جدی و تمرکز بر روی ازدواج، مسکن و اشتغال جوانان، پاسخگوی مطالبات نسل جوان و پیگیر رفع مشکلات آنها باشیم.
🔖پنج شنبه — 28 مهر 1401