ضرورت آموزش های تخصصی جهت تحقق شاخص های مورد نیاز برای رسیدن به ثبت برندسازی سیب اشنویه
✍️ به گزارش روابط عمومی فرمانداری اشنویه روز دوشنبه جلسه بررسی مسائل و مشکلات سیب در سردخانه ها به ریاست "دکتر مام عزیزی" فرماندار اشنویه، مسئولین ادارات ذیربط و مدیران و مسئولین کنترل کیفی سردخانه های شهرستان در سالن اجتماعات فرمانداری برگزار گردید.
◽️در این نشست فرماندار اشنویه ارائه آموزش های لازم و برگزاری دوره های تخصصی برای باغداران، مدیران سردخانهها، مسئولان فنی و کارشناسان کنترل کیفیت را از الزاماتی دانست که برای فراهم سازی زمینه برندسازی جغرافیای این محصول در شهرستان مورد نیاز می باشد.
◽️وی در ادامه سخنان خود با اشاره به ظرفیت های بالای بخش کشاورزی و باغی شهرستان گفت سرمایه گذاری بیشتر در این بخش مستلزم تعامل و همکاری همه مجموعه ها برای رونق تولید و اشتغال در این شهرستان می باشد.
◽️وی همچنین با اشاره به مشکلات پیش آمده در سال جاری در زمینه فروش و صادرات سیب گفت ،در این رابطه پیگیریهای لازم از سوی استاندار محترم و مسئولان استانی و کشوری برای رونق و توسعه صادرات سیب و همچنین برند سازی جغرافیایی این محصول صورت گرفته است.
◽️مام عزیزی همچنین از باغداران و سردخانه داران و اتحادیه باغداران خواست در پیگیری مشکلات بخش کشاورزی و باغی اهتمام بیشتری داشته باشند.
◽️در این جلسه آقای انصاری مدیر جهاد کشاورزی اشنویه و مدیران سردخانه ها در خصوص راهکارهای ارتقاء کیفیت محصول و همچنین توجه به صادرات سیب مسائل و مشکلات خود را بیان کردند.
🔸مسائل و مشکلات مطرح شده توسط مدیران سردخانه ها:
🔹تشکیل اتحادیه سردخانه داران جهت پیگیری و مسائل و مشکلات واحدهای مربوطه
🔹تشکیل گروه مسیولین کنترل کیفی سردخانه داران
🔹تنظیم قرارداد واحد و مشخص جهت تعیین نرخ مشخص
🔹رتبه بندی و استاندارد سازی سردخانه ها جهت رقابت سالم
🔹برگزاری دوره آموزشی برای مسئول فنی و کنترل کیفی جهت نگهداری استاندارد سیب و رعایت کامل شاخص ها
🔹نظارت مستمر اداره استاندارد بر عملکرد سردخانه ها
🔹اختصاص تسهیلات کم بهره به سردخانه ها جهت تعمیر و نگهداری دستگاه ها
🔹برگزاری دوره آموزشی برای کشاورزان درخصوص نحوه صحیح چیدن و بسته بندی سیب
🔹تشکیل اتحادیه کامیون داران یخچال دار جهت نگهداری سیب بعداز بارگیری تا رسیدن به دست مصرف کننده
روابط عمومی فرمانداری اشنویه