بازدید فرماندار از کارخانه گلوکز شیرین اشنویه

🔺فرماندار اشنویه:
《کارخانه گلوکز شیرین اشنویه به عنوان بزرگترین واحد تولیدی این شهرستان با شروع به کار سرمایهگذار جدید احیا و مقدمات راهاندازی انجام پذیرفت》
✍️به گزارش روابط عمومی فرمانداری اشنویه، امروز یکشنبه دهم مرداد ماه، "دکتر مام عزیزی" فرماندار اشنویه بهمراه معاون برنامه ریزی و هماهنگی امور عمرانی فرمانداری و مسئولین ادارات ذیربط از کارخانه گلوکز شیرین اشنویه بازدید کرد.
عبدالسلام مامعزیزی در حاشیه بازدید از این واحد تولیدی اظهار داشت: کارخانه گلوکز شیرین این شهرستان مرزی پس از ۱۳ سال رکود، با همت سرمایهگذار جدید احیا و مقدمات راهاندازی در سال تولید، پشتبانی ها، مانع زدایی ها انجام شده است.
وی افزود: سهامداران قبلی این کارخانه در اوایل افتتاح و بهرهبرداری آن به دلیل عدم توانایی در بازپرداخت سود بانکی و بدهیهای کلان آن دچار مشکل شدند و تمامی کارگران از کار بیکار و طرح تعطیل شد.
فرماندار اشنویه ادامه داد: تاکنون جهت بهرهبرداری از فازهای جدید و سرویس خطوط قبلی بیش از ۱۰۰ میلیارد ریال هزینه شده است و بدین ترتیب زمینه اشتغال برای ۶۰ نفر به صورت مستقیم فراهم شدهاست.
مامعزیزی در خصوص خدمات واحد تولیدی اظهار داشت: خط تولید گلوگز و نشاسته و گلوتن در این واحد تولیدی سرویسدهی شده و با توجه به پتانسیل منطقه، خط تولید پوره میوهجات با ظرفیت ۲۵۰ تن در ۲۴ ساعت با اعتبار بالغ بر ۱۰۰ میلیارد ریال که توانایی تولید رب گوجه فرنگی و پوره سایر میوهها را دارد اضافه شده است.
وی افزود: خط تولید جدید با ظرفیت ۳۵۰ تن به صورت روزانه خریداری شده و توانایی همزمان تولید ۲ محصول را ارایه میکند و تا فصل پاییز جهت محصول سیب راه اندازی میشود.
وی گفت: بعد از گذشت چند سال و با پیگیریهای فرمانداری و هماهنگی با ادارات کل استان و تلاش سهامداران قبلی، سرمایهگذار جدیدی تمامی سهام این کارخانه را خریداری کرده و این واحد تولیدی را از رکود خارج ساخته است.
فرماندار اشنویه اظهار داشت: کارخانه گلوگز شیرین اشنویه در زمینی به مساحت بالغ بر ۱۳ هزار متر مربع احداث شده و قادر به تولید گلوکز از آرد ذرت و نشاسته از گندم و نیز تولید انواع گلوتن است.
فرماندار گفت: جهت راه اندازی مجدد مهمترین واحد صنعتی شهرستان، مشکلات اداری متعددی هم وجود داشته که مجموعه مدیران شهرستان و استان تمام توان خود را برای تسریع در رفع مشکلات به عمل آورده اند و تمام حمایت های لازم تا انتهای کار به عمل خواهد آمد زیرا علاوه بر ایجاد اشتغال و ایجاد صنایع تبدیلی در بخش باغی که یکی از مهمترین دغدغه ها و نیازهای شهرستان بوده رفع می گردد بلکه مهمتر از آن امیدواریم این حرکت، باعث ترغیب و تشویق سرمایه داران اشنویه ای گردد تا بیشتر دز زمینه صنایع جانبی و تبدیلی کشاورزی سرمایه گذاری نمایند و صرفا به ایجاد سردخانه اکتفا نگردد.
وی ادامه داد: این نخستین واحد صنعتی راکد این شهرستان در سال جاری است که به چرخه تولید باز میگردد و با توجه به تولیدات متنوع آن نقش مهمی در پویایی این صنعت در اشنویه و فعال شدن سایر صنایع مرتبط با آن و ایجاد اشتغالزایی در منطقه خواهد داشت.
روابط عمومی فرمانداری اشنویه