برگزاری جلسه تجلیل از جوانان، امدادگران و نجات گران هلال احمر به ریاست فرماندار اشنویه

برگزاری جلسه تجلیل از جوانان، امدادگران و نجات گران هلال احمر به ریاست فرماندار اشنویه
برگزاری جلسه تجلیل از جوانان، امدادگران و نجات گران هلال احمر به ریاست "دکتر مام عزیزی" فرماندار اشنویه و با حضور حسن جانفشان قهرمان ملی تنیس روی میز معلولان، حاج شورش نصیری سریع ترین نقاش آسیا و امداد گران جمعیت هلال احمر اشنویه در سالن اجتماعات فرمانداری

 هلال احمر، سازمانی است ارزشی و انسانی که برای حفظِ حُرمت و کرامت انسانی فارغ از مرزبندی های سیاسی و جغرافیایی، در خدمت به اقشار مختلف مردم هنگام نیازمندی ها می کوشد.

✍️ به گزارش روابط عمومی فرمانداری اشنویه امروز پنجشنبه ۲۳ بهمن ماه، جلسه تجلیل از جوانان، امدادگران و نجات گران هلال احمر اشنویه به ریاست "دکتر مام عزیزی" فرماندار اشنویه و با حضور حسن جانفشان قهرمان ملی تنیس روی میز معلولان و حاج شورش نصیری سریع ترین نقاش آسیا و امداد گران جمعیت هلال احمر اشنویه در سالن اجتماعات فرمانداری برگزار گردید.

◽️در این جلسه دکتر مام عزیزی فرماندار اشنویه گفت: جمعیت هلال احمر در حوادث طبیعی و غیر طبیعی و امدادرسانی به مردم پیشرو بوده و در ارایه خدمات امدادی در حوادث از هیچ کوششی فروگذار نیست.

◽️وی با قدردانی از زحمات مجموعه هلال احمر گفت : هلال احمر به عنوان یک سازمان مردمی و خدمتگزار در حساس‌ ترین شرایط صادقانه خدمت کرده و بیشترین خدمات را ارائه می‌ کند و کار در جمعیت هلال احمر مصداق بارز باقیات الصالحات است .

◽️فرماندار افزود: تزریق روحیه ایثار، فداکاری و از خودگذشتگی در ذهن جوانان ما از کارهای مهمی است که اساس انقلاب ما نیز بر آن استوار بوده است که خوشبختانه این روحیه ایثار و فداکاری  در اعضای داوطلب هلال احمر دیده می شود .

◽️فرماندار به تقدس کار امدادگران در هلال احمر اشاره کرد و گفت: لباس هلال احمر می تواند نوید دهنده حیات باشد و اینکه همه شغل ها ارزشمند هستند اما بعضی از شغل ها که انسان را به یاد حیات می اندازند، ارزشمند تر است.

◽️وی با بیان اینکه امدادگری در نگاه فقه اسلامی جایگاهی والا دارد، افزود: هرکس و در هر کجا به مردم تکیه کرد آنجا جای موفقیت است و چون شما در هلال احمر امداد و یاری به مردم می دهید، به یقین مردم همراه شما هستند.

◽️در پایان از طرف فرماندار و رئیس جمعیت هلال احمر اشنویه از جوانان، امدادگران و نجات گران هلال احمر شهرستان تقدیر بعمل آمد.

روابط عمومی فرمانداری اشنویه