جلسه شورای اداری اشنویه با حضور وزیر ورزش و جوانان

جلسه شورای اداری اشنویه با حضور وزیر ورزش و جوانان
جلسه شورای اداری اشنویه با حضور وزیر ورزش و جوانان @farmandari_oshnavieh

سجادی: 6 هزار پروژه ورزشی نیمه تمام در کشور وجود دارد

 وزیر ورزش و جوانان گفت: 6 هزار پروژه ورزشی نیمه تمام در کشور وجود دارد که یک هزار و 100 پروژه به دلیل بار سنگین مالی به حالت راکد مانده است.

 

 سید حمید سجادی روز جمعه در جلسه شورای اداری اشنویه با بیان اینکه با این شمار طرح نیمه تمام کار سنگین و سختی پیش روی وزارت ورزش است افزود: هم اینک در سطح کشور از مجموع طرح های نیمه تمام تنها  288 پروزه فعال است.

وی ادامه داد: با توجه به کار جهادی و انقلابی مسوولان در طول هفت ماه اخیر، رکورد 9 سال گذشته در حوزه ورزش و جوانان شکسته شد به طوری که بالاترین سرانه به ورزش اضافه و با کار شبانه روزی و استفاده از تمام منابع مالی، 621 پروژه به اتمام رسید.

وزیر ورزش و جوانان افزود: در سفر رییس جمهور و هیات همراه در قالب سفرهای استانی دولت سیزدهم به آذربایجان غربی 160 میلیارد تومان در حوزه ورزش و جوانان مصوبه اجرا می شود.

سجادی با بیان اینکه علاوه بر این مبلغ در صورت نیاز برای اجرای طرح های ورزشی از ظرفیت 27 صدم درصد از محل مالیات بر ارزش افزوده مصوبه نمایندگان مجلس شورای اسلامی نیز اختصاص خواهد یافت تاکید کرد: چند ورزشگاه بزرگ در آذربایجان غربی وجود دارد که بخشی از اعتبارات مصوب شده صرف تکمیل آنها و مابقی اعتبارات به تمامی پروژه ها در سطح استان اختصاص می یابد.

وی افزود: تقریبا 90 درصد اماکن ورزشی در زمان کرونا تعطیل شده بودند که این امر ضربه سنگینی به بخش ورزش کشور وارد ساخت.

وزیر ورزش و جوانان همچنین شمار مکان های ورزشی دولتی در کشور را نیز هشت هزار مورد عنوان کرد و گفت: شمار زیادی از این مکان ها و مخصوصا استخرها نیاز به بازسازی دارند.

وی با بیان اینکه تعمیر و تجهیز اماکن ورزشی در اشنویه ضروری است ادامه داد: میانگین سرانه ورزشی در کشور 75 سانتی مربع و در اشنویه 82 سانتی متر مربع است که با وجود بالا بودن سرانه ورزشی به صورت اسمی به دلیل فرسوده و قدیمی بودن این اماکن نیاز به توجه ویژه و بازسازی دارد.

نماینده اشنویه و نقده در مجلس شورای اسلامی نیز در این جلسه افزود: شهرستان اشنویه ظرفیت و پتانسیل های فراوانی در زمینه های گوناگون جهت سرمایه گذاری دارد که زمینه تبدیل شدن این شهرستان به منطقه نمونه گردشگری مورد تاکید است.

علی زنجانی گفت: قهرمانانی مانند «حسن جانفشان» و زنده یاد «سیامند رحمان» در این شهرستان پرورش یافته اند و نیاز است از این پتانسیل ها در شهرستان استفاده شود.

وی ادامه داد: باغداران اشنویه و نقده نیاز به حمایت دارند و ایجاد صنایع تبدیلی با توجه به اینکه این شهرستان قطب تولید سیب و گیلاس است باید مورد توجه دولتمردان قرار گیرد.

زنجانی با بیان اینکه اعتباراتی جهت تکمیل و تسریع بیمارستان و تصفیه خانه فاضلاب این شهرستان مصوب شده است افزود: 305 میلیارد تومان جهت بازسازی و تعریض جاده اشنویه - ارومیه تاکنون مصوب و اتمام گازرسانی به روستاها  و جشن اتمام آسفالت روستاها نیز در اولویت قرار گرفته و تصویب شده است.

وی افزود: اماکن ورزشی و بخش ورزش و جوانان این شهرستان نیازمند بودجه و تصویب اعتبارات استانی است و نیازمند نگاه ویژه وزیر ورزش و جوانان است.

فرماندار اشنویه نیز افزود: اتمام پروژه های نیمه تمام اولویت اصلی است و امیدواریم با تخصیص اعتبارات لازم به بیمارستان و ساختمان سی تی اسکن که دارای پیشرفت فیزیکی بیش از 70 درصد است امسال شاهد بهره برداری از آنها باشیم.

سید علی ترابی افزود: اتمام پل «پوش اباد» و تعریض و بهسازی محورهای مواصلاتی، اتمام فضاهای آموزشی در شهر و روستاها، موزه میراث فرهنگی و گردشگری و بتنی کردن انهار از جمله مطالبات این شهرستان است.

وی با بیان اینکه توجه به بافت عشایری این شهرستان امری بسیار ضروری است ادامه داد: 11 هزار نفر جمعیت عشایری در این  شهرستان وجود دارد که این تعداد سهم فراوانی در تهیه لبنیات منطقه و از سویی دیگر مرزبانی از کشور دارند.

رییس جمهور و هیات همراه صبح امروز، جمعه در قالب سفرهای استانی دولت سیزدهم به آذربایجان غربی سفر کرده است.

رییس جمهور پیش از این به 20 استان کشور شامل هرمزگان، قم، یزد، لرستان، زنجان، سمنان، اردبیل، فارس، خوزستان، سیستان و بلوچستان، خراسان جنوبی، ایلام، کهگیلویه و بویراحمد، بوشهر، گیلان، گلستان، مازندران، مشهد، البرز و قزوین سفر کرده بود.

این سفر، چهارمین سفر استانی آیت‌الله رئیسی در سال 1401 و بیست و یکمین سفر وی در 9 ماه گذشته است.

 

@farmandari_oshnavieh